Wat leer je in deze workshop?

Je krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies. Je leert met helende energie te werken. Je krijgt speciale meditaties waarin met de energie van aartsengelen en opgevaren meesters wordt gewerkt. Van deze nieuw ontwikkelde meditaties is ook een CD verkrijgbaar. Karmische banden worden verbroken waardoor je een nieuwe doorstart in je leven kunt maken. Je leert hogere chakrasystemen te reinigen en pranacentra te activeren waardoor je twee merkabavelden tot stand leert brengen. Met behulp van deze Merkabavelden en andere technieken, leer je jezelf en andere vertrouwde mensen uit je omgeving een krachtige heling te geven. Verder leer je geneeskrachtig water te bereiden en met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier (epifyse) en van je hogere hartchakra plaats zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen. Je kunt bij mij terecht voor de workshop MMT niveau 1 en 2.

Wat brengt deze workshop?

De positieve effecten zijn per persoon natuurlijk heel verschillend. Effecten zijn bijvoorbeeld een toegenomen helderheid van je bewustzijn, een diepere verbinding met vrede en liefde, een gevoel van 'schoon' van energie te zijn en met een 'schone lei' verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op meerdere niveaus. Je leert een nieuwe methode om hele krachtige helingen te geven. Door ook helingen te ontvangen in de workshop, ervaar je zelf de krachtige werking. Het is als thuiskomen.

Deze workshop wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Is het maximum bereikt dan word je op een wachtlijst geplaatst en eventueel in een nieuwe groep ingepland, waarvan de datum gezamenlijk wordt afgestemd. Wil je liever in een kleinere groep? Mail me dan even en we kijken samen naar een oplossing.

Wil je eerst meer info dan geef ik je graag telefonisch meer uitleg.

Dré geeft weer een workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1  van 16 t/m 18 Mei ,  Donderdag t/m Zaterdag.  (Iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur)

Plaats: Salvatorstraat 27, 6114 HH Susteren. 

Kosten: € 295,00

Inclusief: 
Uitgebreid lesdictaat en cd (bonus). Voor mensen die eerder deze workshop gevolgd hebben geldt een gereduceerde prijs van € 185,00

Meenemen:
Pen en papier, makkelijke kleding, Lunch pakket. Er is koffie en thee. Deze zijn in de prijs inbegrepen.

Datum; volgt..... 


Aanmelding:
Telefonisch (046-4492860 of 06-53771918 ) of per e-mail drevdven@live.nl

Er zijn goedkope bed & breakfast adressen in de nabije omgeving.

http://www.bnb-selfkant.nl/