Over ons

André ; (1955) Mijn visie en passie is om mensen te helpen in het herstellen van hun gezondheid waardoor ze weer meer geluk gaan ervaren in het leven en de balans weer wordt hersteld.

Belangrijke waarden zijn voor mij wederzijds respect, vertrouwen, openheid en eerlijkheid.

De natuur is zoveel wijzer dan wij kunnen bevatten. Niets wat we doen staat op zich. Alles heeft met elkaar te maken. Als je eenmaal weet hoe alles met elkaar in verbinding staat, maak je uiteindelijk betere keuzes voor jezelf én je omgeving.

Daardoor ga je je weer gezond, gelukkig en vitaal voelen. Je wordt je bewust van je eigen invloed op je gezondheid en vitaliteit. Je relaties verbeteren als vanzelf. Je bloeit weer op en straalt vol energie. En daar wordt ik ook gelukkig van.


Maritha; (1958) Zeer geïnteresseerd in de wereld en alles wat leeft, en met name in jou, geef ik je mijn volledige aandacht en luister zonder oordeel  naar wat je te vertellen hebt, waardoor  je helemaal jezelf kunt zijn. Ik geniet van het werken met volwassenen én kinderen, en hierbij komen mijn kwaliteiten Stilte, Invoelingsvermogen, Zorgzaamheid en Enthousiasme goed van pas. Graag wil ik met je onderzoeken wat jou op dit moment uit balans brengt, waar heling nodig is, wat je valkuilen zijn, je blinde vlekken, je kwaliteiten.

Je mag je kwetsbaarheid weer voelen en stap voor stap de balans en de verbinding in/met jezelf weer herstellen. Contact maken met je eigen wijsheid en intuïtie. Dan ontstaat rust, ruimte, zelfvertrouwen en veiligheid. Dan wordt je wie je in wezen bent!