Werkvormen


Voice dialogue

Voice dialogue laat je kennis maken met de verschillende deelaspecten van je persoonlijkheid (subpersonen genoemd). Voorbeelden hiervan kennen we allemaal wel: de perfectionist, de criticus, het innerlijke kind, de moeder of de leider in jezelf. Iedere subpersoon heeft eigen kenmerken, gedachten etc. Het herkennen van je subpersonen zal je nieuwe inzichten verschaffen en je dagelijks functioneren verbeteren. Je gaat meer vanuit je kracht leven.

Massage

Ervaar hoe fijn het is als spanningen en onrust worden weggenomen door middel van een massage.
Lichaam en geest komen weer tot rust en in balans.
Geblokkeerde energie gaat weer stromen.

Ademwerk

Door middel van een verbonden ademhaling kun je zorgen voor een innerlijke ‘schoonmaak’, waardoor het hier en nu intenser wordt ervaren. Ademwerk helpt je bij het loslaten van spanningen, blokkades en emoties. Het verschaft je inzicht in diep gewortelde overtuigingen t.a.v. jezelf en van het leven. Door je te verbinden met onderdrukte aspecten van jezelf gaat vastgehouden energie weer voluit stromen en komt er weer ruimte in je lijf.

Lichaamswerk

Je lichaam is de meest concrete uitdrukking van wie je bent. Hoe ervaar jij je lichaam, hoe ‘spreekt’ jouw lichaam (pijn, verdriet, woede, angst)? Door meer naar je lichaam te luisteren ga je je niet alleen beter voelen, maar kun je ook je eigen grenzen beter aangeven en makkelijker contact maken.

Geleide meditatie

Met behulp van geleide meditaties leer je volledig te ontspannen en dieper in jezelf te gaan. Je kunt ervaren hoe het is om met je onrust in balans te zijn. Hoe het is om echt stil te zijn...en alleen maar te ‘zijn’...

The Work methode

The Work van Byron Katie is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

" Niemand kan jou vrijheid geven behalve jij ".  Byron Katie 


Meervoudige Merkaba technieken

De Meervoudige Merkaba technieken zijn hele zuivere en superkrachtige spirituele technieken die kunnen leiden tot verlichting en verbetering,en ondersteuning van een klacht. De heling kan gegeven worden voor fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten en werkt diep door op alle niveaus.


Living Essence 

De Living Essence Sessies zijn speciaal ontworpen om je in Zelfrealisatie te brengen.

Door middel van diepe ontspanning kom je in contact met je innerlijke weten en zijn.  En in deze ontspanning reik ik je diverse visualisaties en therapeutische technieken aan om op een diep niveau los te laten wat er tussen jou en wat je Werkelijk bent in staat.

Je zal ervaren dat je Openheid bent, onbegrensd Bewustzijn waarin alles verschijnt.

Deze werkvorm maakt het ook gemakkelijker om om je denken heen te werken.

De helingen gaan diep.